Sepatu Kasual Yeezy Slide 'Ochre' Kanthi Jeans

Katrangan singkat:

Model No:GW1931

 Yeezy Slides 'Ochre'nduweni desain minimalis, klasik lan serba guna.resistance nyandhang kuwat, ora gampang slip, stabilitas dhuwur lan genggeman tenan.Menehi pengalaman nganggo nyaman banget.


  • ukuran:36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
  • Kabar:Halo pelanggan sing dihormati, sepatu kita kabeh penjualan langsung pabrik, kualitas dhuwur lan rega murah.Kanggo produk sing ora ana ing situs web, sampeyan uga bisa njaluk gambar.Sampeyan bisa hubungi kita kanthi nambah Whatapp utawa Facebook.
  • Detail Produk

    Tag produk

    Yeezy Slides 'Ochre'rawuh ing khaki.Busa EVA digunakake ing saindhenging kanggo daya tahan entheng, lan lapisan ndhuwur alus ing footbed menehi comfort cepet.Sepatu Kasual Kanthi Jeans Outsole nduweni tata letak alur strategis kanggo kenyamanan lan daya tarik sing optimal.Sepatu Kasual Murah Desain sing prasaja, modis lan serba guna, nuduhake fleksibilitas sing paling apik kapan wae.Sepatu Retro Kanggo Tuku Desain Pull-on, gampang dipasang lan dicopot.Anteng lan ambegan, menehi rasa nyaman lan nyandhang.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita