Sepatu Retro Yeezy Slide 'Onyx' Rega Murah

Katrangan singkat:

Model No:HQ6448

 Dibangun ing Carbon Black, ingYeezy Slides 'Onyx'model fitur lapisan ndhuwur alus saka footbed kanggo cepet langkah-in comfort, nalika outsole ngompliti panggonan seko alur strategis kanggo doyo tarik optimal.

 


  • ukuran:36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
  • Kabar:Halo pelanggan sing dihormati, sepatu kita kabeh penjualan langsung pabrik, kualitas dhuwur lan rega murah.Kanggo produk sing ora ana ing situs web, sampeyan uga bisa njaluk gambar.Sampeyan bisa hubungi kita kanthi nambah Whatapp utawa Facebook.
  • Detail Produk

    Tag produk

    IngYeezy Slides 'Onyx'sepatu lengkap digawe saka umpluk EVA ireng karo outsole serrated kanggo daya tahan lan doyo tarik.Retro Shoes Low Price Kabeh awak sepatu isih digawe saka bahan busa EVA khusus, njupuk bobot lan comfort saka sepatu.Sepatu Kasual Tanpa Renda Skema warna ireng kabeh.Sepatu Casual Xero Dibandhingake karo Geser Yeezy sadurunge, sing paling akeh dirancang ing warna sing anget, aku yakin yen cocog karo warna ireng lan abu-abu iki kudu ditresnani dening akeh kanca.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita