Yeezy Slides 'Pure' 2021 Rilis maneh Sepatu Retro Berkualitas

Katrangan singkat:

Model No:GW1934

 Dibangun ing Carbon Black, ingYYeezy Slides 'Pure' 2021 Rilis manehmodel fitur lapisan ndhuwur alus saka footbed kanggo cepet langkah-in comfort, nalika outsole ngompliti panggonan seko alur strategis kanggo doyo tarik optimal.


  • ukuran:36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
  • Kabar:Halo pelanggan sing dihormati, sepatu kita kabeh penjualan langsung pabrik, kualitas dhuwur lan rega murah.Kanggo produk sing ora ana ing situs web, sampeyan uga bisa njaluk gambar.Sampeyan bisa hubungi kita kanthi nambah Whatapp utawa Facebook.
  • Detail Produk

    Tag produk

    Yeezy Slides 'Pure' 2021 Rilis manehadhedhasar wedhi anget lan kuning, lan desain fokus ing werna dhuwur prasaja, kang terus gaya konsisten seri Yeezy.Sepatu Retro Kualitas Bentuk sakabèhé bunder lan abot, struktur vamp lebar sing mbukak, lan midsole karet dilengkapi outsole bergerigi, sing kandel lan serbaguna, menehi wong rasa nyaman banget.Sepatu Casual Extra Wide Sandal iki nduweni outsole bergerigi sing dibesar-besarkan kanthi alur sing pinter kanggo traksi lan bantalan Sepatu Kasual Apik Kanggo Mlaku-mlaku.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita